Organisatie

don't worry - be happy

Het bestuur

Het bestuur van Stichting Happynezz doet ieder jaar alles aan om er weer een geweldige vakantieweek van te maken. 

Het bestuur van stichting Happynezz stelt zich graag aan je voor!

Linda Posthuma

Voorzitter

Als voorzitter is Linda het gezicht van Stichting Happynezz. Het voorzitten van vergaderingen en het eerste aanspreekpunt: Linda houdt het overzicht. 

Anita Fokkens

Vice-voorzitter

Als Vice-voorzitter is Anita de rechterhand van Linda en helpt ze waar nodig. Ook vervult ze de taken van de voorzitter wanneer deze afwezig is. 

Kim Franken

Penningmeester

Zonder geld geen vakantieweek. Kim houdt als penningmeester alle geldzaken goed in de gaten en maakt de begrotingen en realisaties. 

Manon Carpentier

Secretaris

Heb jij een vraag op de mail? Dan krijg jij waarschijnlijk antwoord van Manon. Als secretaris zorgt Manon ervoor dat alle adminisratie tip top in orde is.

Mike Matthijsse

Fondsenwerving

Als Fondsenwerver voor Stichting Happynezz zorgt Mike voor de sponsoring. Zo zorgen we ervoor dat de vakantieweek financieel laagdrempelig blijft voor onze deelnemers.

Kim Matthijssen

Medische zaken

Voor medische zaken moet je bij Kim Matthijssen zijn. Tijdens de vakantieweek regelt Kim alles omtrent de medicatie van de deelnemers. Zo zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Edith Kools

Sport en spel

Iedere vakantieweek staat er weer een volledig programma voor de deelnemers klaar. Zowel de voorbereidingen als tijdens de week zelf regelt sport & spel van begin tot eind.

Kim Meininger

Sport en Spel

Iedere vakantieweek staat er weer een volledig programma voor de deelnemers klaar. Zowel de voorbereidingen als tijdens de week zelf regelt sport & spel van begin tot eind.

Kiki Dusebout

Communicatie

Moet er een tekst geschreven worden dan ben je bij Kiki aan het juiste adres. Voor Stichting Happynezz regelt ze de PR, zoals de socials.

Stichting Happynezz is de organisatie in West-Brabant die geheel verzorgde en professioneel ondersteunde vakanties organiseert voor jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.