Organisatie

don't worry - be happy

Het bestuur

Het bestuur van Stichting Happynezz doet er ieder jaar alles aan om er weer een geweldige vakantieweek van te maken. 

Het bestuur van stichting Happynezz stelt zich graag aan je voor!

Anita Fokkens

Voorzitter

Als voorzitter is Anita het gezicht van Stichting Happynezz. Van het voorzitten van vergaderingen tot het zijn van het eerste aanspreekpunt: Anita houdt het overzicht. 

Linda Posthuma

Vice-voorzitter

Als Vice-voorzitter is Linda de rechterhand van Anita en helpt ze waar nodig. Ook vervult ze de taken van de voorzitter wanneer deze afwezig is. 

Kim Franken

Penningmeester

Zonder geld geen vakantieweek. Kim houdt als penningmeester alle geldzaken goed in de gaten en maakt de begrotingen en realisaties. 

Manon Carpentier

Secretaris

Heb jij een vraag op de mail? Dan krijg jij waarschijnlijk antwoord van Manon. Als secretaris zorgt Manon ervoor dat alle administratie tip top in orde is.

Mike Matthijsse

Fondsenwerving

Als Fondsenwerver voor Stichting Happynezz zorgt Mike voor de sponsoring. Zo zorgen we ervoor dat de vakantieweek financieel laagdrempelig blijft voor onze deelnemers.

Jasmijn

Medische zaken

Voor medische zaken moet je bij Jasmijn zijn. Tijdens de vakantieweek regelt Jasmijn alles omtrent de medicatie van de deelnemers. Zo zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Edith Kools

Sport en spel

Iedere vakantieweek staat er weer een volledig programma voor de deelnemers klaar. Zowel de voorbereidingen als tijdens de week zelf regelt sport & spel van begin tot eind.

Vacature

Sport en Spel

Iedere vakantieweek staat er weer een volledig programma voor de deelnemers klaar. Zowel de voorbereidingen als tijdens de week zelf regelt sport & spel van begin tot eind. Lijkt dit jou leuk? Stuur dan een mailtje naar info@happynezz.nl

Kiki Dusebout

Communicatie

Moet er een tekst geschreven worden dan ben je bij Kiki aan het juiste adres. Voor Stichting Happynezz regelt ze de PR, zoals de socials.

Stichting Happynezz is de organisatie in West-Brabant die geheel verzorgde en professioneel ondersteunde vakanties organiseert voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.