HappyNezz vakantieweek van start

Op maandag 22 juli verzamelden om 9 uur s’morgen alle vrijwilligers van de stichting HappyNezz op de Volksabdij om deze te gaan “verbouwen” tot een vakantiepark voor 31 meervoudig gehandicapten.

De stichting huurt voor deze week de gehele volksabdij af.

De medewerkers hebben een heel programma voorbereid om de week volgens het thema “Happynezz gaat de ruimte in”. Een heel toepasselijk thema in deze week 50 jaar na de eerste maanwandeling.

Er zijn behoorlijk wat voorbereidingen; een groep gaat de zolder boven de kapel leeghalen om diverse sport en spel attributen te voorschijn te toveren; een andere groep gaat de buitenboel versieren met vlaggetjes en andere attributen; er worden extra slaapzalen gemaakt met speciale hoog/laag bedden voor extra verzorging van deelnemers; nog weer anderen verkennen de omgeving met nieuwelingen om hun wegwijs te maken in het gangenstelsel van de Volksabdij; een keukenploeg gaat direct beginnen met de voorbereiding want om 1 uur staan de eerste gasten met hun ouders op de stoep. En dan moet de koffie/thee/ koekjes/snoepjes klaar staan.

Geef een antwoord