Happy Nieuws

Het laatste "happy" nieuws

Vakantieweek 2022

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VAKANTIEWEEK 2019

Diversen

Rotaryclub “de Brabantse Wal” uit Bergen op Zoom heeft, voor de feestdagen van 2019  in het verschiet, een uitstekende champagne aangeboden.
Ze hebben besloten dat dit jaar de opbrengst van de verkoop naar de stichting Happynezz gaat.

De champagne is uniek van smaak en heeft een finesse en frisheid.
De 100 % Chardonnay druiven komen uit de meest zeldzame wijngaarden en uit de beste oogsten.

U kunt helaas niet meer bestellen.

Wij danken de Rotaryclub voor dit geweldige initiatief en proosten hun gezondheid en op fijne feestdagen.

Op zaterdag 28 juni 2019 heeft de stichting Happynezz met een keur van artiesten een gezellige “ARTIESTEN AVOND” georganiseerd. Ondanks dat het niet zo druk was is het een gezellige- en geslaagde avond geworden.

Dank aan de vrijblijvende medewerking van LeonBaseley, Hans Solo, Petra van Zundert, Jan Koevoet, Youri Rijpers, Richard Pertijsen, Patrick Jochems, John . . . . . .  en de Ossekoppe boerenkapel.

En natuurlijk ook het met groten getale opgekomen publiek !!

Lentefeesten 2019, Hoogerheide

Tijdens de lentefeesten in Hoogerheide zijn onze  vrijwilligers weer van de partij om een, door AH gesponsorde; goed gevulde boodschappen kar te verloten. 

Mooie opbrengst dames !!

 

Stichting Happynezz is de organisatie in West-Brabant die geheel verzorgde en professioneel ondersteunde vakanties organiseert voor jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.